Immo Blankenberge

UW VAST VERTROUWEN

 

Droomt u van een vaste stek of 2de verblijf aan de kust en staat u op het punt deze belangrijke beslissing te nemen?  Of overweegt u net om uw onroerend goed in Blankenberge te verkopen? Dan bent u bij ons, Immo Blankenberge, aan het juiste adres!

 Uw vastgoed = Onze prioriteit!!

 

 

           Bezoek ons SYNDICUS kantoor in de Franchommelaan 102!                     

 

 

 

 

  

Volg ons!

Blog!

20-05-2019
Wat gebeurt er met je huurcontract als je uit elkaar gaat?
Een stukgelopen relatie, daar tekent niemand voor. Maar wat gebeurt er met het huurcontract als je uit elkaar gaat? Wij spraken erover met 2 ex-koppels.
19-04-2019
Wat als je je aangekochte woning snel doorverkoopt?
Het gebeurt wel vaker: je hebt net een woning gekocht en plots gebeurt er iets ingrijpends in je leven. Je verandert van werk waardoor de locatie niet meer optimaal is, je krijgt onverwacht een tweeling waardoor je te weinig plek in huis hebt of je relatie loopt op de klippen … Het resultaat: je moet je woning verkopen om een andere stek te zoeken. Dat kan op financieel vlak zowel voor- als nadelen hebben.
04-04-2019
Hoera, lente!! 5 interieurtips met de kleur groen
Een beetje gewaagd, maar een echte klepper in huis: groen! De kleur fleurt de meest sombere kamer in huis volledig op, en heeft ook nog eens een positief effect op je humeur. Groen? Gewoon doen!