Immo Blankenberge

UW VAST VERTROUWEN

Droomt u van een vaste stek of 2de verblijf aan de kust en staat u op het punt deze belangrijke beslissing te nemen?  Of overweegt u net om uw onroerend goed in Blankenberge te verkopen? Dan bent u bij ons, Immo Blankenberge, aan het juiste adres!

 Uw vastgoed = Onze prioriteit!!

 

 

           Bezoek ons SYNDICUS kantoor in de Franchommelaan 102!                     

 

 

 

 

  

Volg ons!

Blog!

19-04-2019
Wat als je je aangekochte woning snel doorverkoopt?
Het gebeurt wel vaker: je hebt net een woning gekocht en plots gebeurt er iets ingrijpends in je leven. Je verandert van werk waardoor de locatie niet meer optimaal is, je krijgt onverwacht een tweeling waardoor je te weinig plek in huis hebt of je relatie loopt op de klippen … Het resultaat: je moet je woning verkopen om een andere stek te zoeken. Dat kan op financieel vlak zowel voor- als nadelen hebben.
04-04-2019
Hoera, lente!! 5 interieurtips met de kleur groen
Een beetje gewaagd, maar een echte klepper in huis: groen! De kleur fleurt de meest sombere kamer in huis volledig op, en heeft ook nog eens een positief effect op je humeur. Groen? Gewoon doen!
29-03-2019
5 signalen die aantonen dat je klaar bent voor je eerste woning
Woon je nog thuis of in een huurhuis en begint het te kriebelen om zelf een huis te kopen? Op een bepaald moment zal je de drang hebben om je te settelen in een eigen stekje. Deze grote stap is voor veel mensen moeilijk om te zetten. We zullen jou hierbij helpen. Herken jij jezelf in deze vijf signalen? Dan ben je klaar om een huis te kopen.