Immo Blankenberge

UW VAST VERTROUWEN

Droomt u van een vaste stek of 2de verblijf aan de kust en staat u op het punt deze belangrijke beslissing te nemen?  Of overweegt u net om uw onroerend goed in Blankenberge te verkopen? Dan bent u bij ons, Immo Blankenberge, aan het juiste adres!

 Uw vastgoed = Onze prioriteit!!

NEWS!!

             Ons nieuw SYNDICUS kantoor gelegen in de Franchommelaan 102 is open!                       

VERGADERRUIMTE VOOR 80 PERSONEN!!

Neemt u gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

IMMO BLANKENBERGE SYNDIC STAAT GARANT VOOR : 

*NAUWGEZETTE COMMUNICATIE & ADMINISTR. BEHEER

*PRO-ACTIEF TECHNISCH BEHEER

*ECONOMISCH VERANTWOORD FINANCIEEL BELEID

 

 

  

Volg ons!

Blog!

11-01-2019
NIeuw Jaar, nieuwe spelregels!
Het nieuwe jaar brengt traditioneel een aantal nieuwigheden in de wetgeving met zich mee. Ook in de vastgoedwereld is dat niet anders. We zetten graag deze vernieuwingen voor u op een rijtje. Deze gaan over het nieuwe energielabel bij woningen, de versoepeling voor mede-eigendom, het btw-stelsel voor verhuur van appartementen en woningen en de lening voor energiebesparende ingrepen. Een overzicht.
04-10-2018
Een huisdier in een huurwoning: mag dat?
In het verleden is er al vaak discussie ontstaan tussen huurders en verhuurders over het houden van huisdieren in een huurwoning. Maar door een aanpassing in de standaardcontracten moeten deze discussies voortaan verleden tijd zijn. Wie huurt, mag in principe een huisdier houden.
29-05-2018
Daarom verandert de prijs van een woning op 1 juni!!
Sta je op het punt een huis te kopen? Vanaf 1 juni wijzigt de Vlaamse regering de registratierechten bij de aankoop van een gezinswoning. Maar wat houdt dat precies in?