Res Royal Gardens

Maurice Devriendtlaan71-79 , 8370 Blankenberge

 

Omschrijving

Residentie Royal Gardens wordt een alleenstaand appartementsgebouw met 93 wooneenheden, verdeeld over 2 gebouwen, middenin het groen.
Onder het gebouw bevinden zich 2 garageniveaus voorzien van 154 afzonderlijke garageboxen en een 20-tal bergingen.
Het gebouw telt 8 verdiepingen waarvan de bovenste zeer ruime duplex-appartementen bevatten.
Er is een grote diversiteit aan type-appartementen: de oppervlakte per appartement varieert van ca. 50 tot 150 m², gaande van studio’s tot 4-slaapkamer-appartementen.
Alle appartementen hebben een ruim terras, ook op het gelijkvloers. De duplex-appartementen hebben een ruim dakterras.
De indeling van de appartementen, de ruime volumes en de bouwdiepte van de gebouwen getuigen van een doordachte planning en staan in perfecte harmonie met de omgeving.
Door de uitzonderlijke grootte lenen de appartementen zich uitstekend tot het inrichten van een hoofdverblijfplaats, maar ook voor wie een tweede woonst zoekt aan de kust, past Royal Gardens perfect in het plaatje.
Het gebouw is een voorbeeld van de "normandische" stijl met zijn lichte en elegante architectuur en woongevels, dakterrassen en balkons, alles in lichte kleuren, verwijzend naar de zon, de zee en duinen. Op de plannen zult u merken dat gekozen is voor ruime appartementen waarin u zich zult thuis voelen en dat geopteerd werd voor duurzame materialen met aandacht voor elk detail.

Indeling