Vanaf € 270.000

Delen

Ref: IP0085

Residentie Elyana

Residentie Elyana: Luxueus Wonen in het Hart van Blankenberge

Verheug u op een exclusieve levensstijl in Residentie Elyana, gelegen in het bruisende centrum van Blankenberge. Dit gloednieuwe project, gepland om zich te vestigen vanaf het voorjaar van 2022, biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van 17 woonappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, evenals 7 carports voor degenen die snel beslissen.

Elk appartement in Residentie Elyana belooft een oase van comfort, ontworpen met hoogwaardige en energiezuinige materialen. Of u nu op zoek bent naar een permanente residentie of een tweede woning aan zee, deze appartementen bieden de perfecte setting voor ontspannen kustleven.

Kenmerken van Residentie Elyana:
- Centrale Ligging: Geniet van het gemak van een centrale locatie, met alle voorzieningen van Blankenberge binnen handbereik.
- Ruimte en Licht: Elk appartement beschikt over een berging en minstens één terras, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht.
- Moderne Afwerking: Ervaar luxe tot in het kleinste detail, met moderne afwerkingen en ruime budgetten voor zowel keukens als badkamers.
- Energiezuinigheid: De appartementen hebben een E-peil van 20, wat resulteert in zeer energiezuinige woningen met voorzieningen zoals zonneboilers, zonnepanelen, uitstekende isolatie en vloerverwarming.
- Duurzaamheid: Profiteer van waterrecuperatie met aansluitingen op hemelwater, waardoor u bijdraagt aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in uw droom van wonen aan de Belgische kust. Ontdek de mogelijkheden van Residentie Elyana en geniet binnenkort van een leven vol luxe en comfort. +32 50 42 42 20
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
3.01 Appartement Te koop € 275.000 2 - 77 m² Meer info