Ref: spirNb_69

Exclusieve penthouse met twee slaapkamers en terras

Deze prachtige exclusieve penthouse situeert zich op de derde en vierde verdieping van nieuwbouwresidentie "Seabird". De residentie bevindt zich op uiterst centrale ligging waar we slechts enkele stappen verwijderd zijn van het centrum en zeedijk van Blankenberge.  

Bij het binnentreden van het appartement komt u terecht in de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Vervolgens treffen we de eerste slaapkamer aan met daarnaast de badkamer voorzien van inloopdouche met dubbele wastafel en toilet. 

Via de inkomhal betreden we de zeer ruime en lichtrijke leefruimte die onmiddellijk toegang geeft aan het zuid-gerichte hoekterras van 18m² waar u kan genieten van een fantastisch zicht op zee en jachthaven van Blankenberge. De open keuken is voorzien van alle hedendaagse comfort en is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. 

Op de vierde verdieping treffen we een nachthal aan met apart toilet. De tweede slaapkamer bevindt zich alsook op dit verdiep. Aanpalend aan de slaapkamer is er ook een badkamer voorzien met douche en wastafel. 

Daarenboven kunt u onder bepaalde voorwaarden genieten van een verlaagd BTW-tarief. 

TROEVEN:
- Uiterst lichtrijke penthouse
- Afgewerkt met kwalitatieve materialen
- Prachtig zonneterras met zicht op zee en jachthaven 
- Ruime fietsenberging op het gelijkvloers

Maak snel uw afspraak voor deze topper! 050 42 42 20
Nr Type Status Prijs Slk. Woonopp. Grondopp.  
0301 Duplex Te koop € 525.000 2 134,58 m² - Meer info